Vouwgordijnen

Raamdecoratie

Vouwgordijnen

Zowel in klassieke, landelijke als in moderne interieurs zorgen vouwgordijnen voor een gezellige en warme look. Ze zijn daarbij ook kindvriendelijk. Gecombineerd met een overgordijn vormt dit een ideaal geheel. Of plaats eens een transparante en niet-transparante stof samen? Zo bepaal je zelf de lichtinval en privacy.

Liever geen ketting meer? Kies dan voor de geautomatiseerde besturing. Dit kan door een motor met schakelaar, een motor met afstandsbediening of aangesloten op je eigen domoticasysteem.

De vernieuwde optreksystemen zorgen ervoor dat grote afmetingen perfect mogelijk zijn. Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

Dankzij ons eigen atelier in Bornem kies je uit verschillende manieren van afwerking, met of zonder baleinen, strak of juist met een nonchalante uitstraling.

Eén van onze partners

Verdeco

Overgordijnen & voiles

Of je nu op zoek ben naar raamdecoratie voor een landelijke, moderne of klassieke woonst. Door de verscheidenheid aan stoffen bieden wij voor elke woonstijl een passende raamdecoratie.

Ophangsystemen

Romantisch, strak, landelijk of stoer, een enorme keuze uit diverse fijne, mooie materialen en systemen.

Paneelgordijnen

Eindeloos combineren met verschillende stoffen en kleuren in één paneelgordijn. Je bepaalt zelf de breedte en het aantal panelen.

Rolgordijnen

De collecties van transparante, licht doorlatende en verduisterende stoffen geven je interieur een trendy en stijlvolle toets.

Duo-rolgordijnen

Dit verfijnd rolgordijn, met 2 langs elkaar bewegende lagen stof, zorgt voor een ideale raamdecoratie.

Jaloezieën

De elegante lichtregeling en combinatie van kleuren, materialen en lamelbreedten zijn een troef bij deze jaloezieën.

Plissé & Duette shades

De ideale decoratie voor ramen met een bijzondere vorm. Veelzijdig in gebruik met lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

Silhouette & Facette shades

Kies je voor een subtiele lichtinval overdag of totale privacy ’s avonds. Deze raamdecoratie geeft je de mogelijkheid voor een perfect evenwicht.

Hulp nodig?

Geen probleem!

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie, maar weet je niet goed waar te beginnen?