Vinyl

Vloerbekleding

Vinyl

Kamerbreed vinyl met prachtige kleuren en natuurgetrouwe dessins, niets verwijst nog naar de vinylbekleding van destijds. Door de sterke toplaag en samenstelling en de eenvoudige plaatsing is deze vinylvloerbekleding uitermate geschikt voor renovatie en nieuwbouw.

Eenvoudige en praktische vloerinnovaties voor de vloer van morgen. Makkelijk in onderhoud en comfortabel in geluid: een hele stille vloer. Beschikbaar in verschillende breedtes.

Enkele van onze partners

Forbo, Moduleo, Tarkett & Floorify

Parket

Deze houten vloer, passend bij elke stijl en interieur, garandeert je vele jaren van genot en kwaliteit.

Tapijten

Je interieur vraagt soms die extra ‘touch’, waardoor je die intense warmte en gezelligheid bekomt.

Vast tapijt

Met deze vloerbekleding breng je sfeer, comfort en luxe in je interieur. Steeds beschikbaar in natuurlijke en synthetische vezels.

a

Laminaat

Makkelijk in onderhoud, eenvoudige plaatsing en een slijtvaste deklaag zorgen er voor dat deze vloerbekleding uitermate gebruiksvriendelijk is.

LVT vinylstroken

Personaliseer jouw vloer door in het legpatroon naar eigen wens te variëren. Zowel in installatie als ontwerp is deze PVC vloerbekleding uitermate flexibel.

COREtec

Staat voor een vernieuwing in de LVT vloerbekleding en is een goed alternatief voor laminaat.

Marmoleum

Deze duurzame en krachtige vloerbekleding bestaat uit natuurlijke materialen. Marmoleum staat voor een gezond, betrouwbaar en duurzaam product.

Hulp nodig?

Geen probleem!

Op zoek naar nieuwe vloerbekleding, maar weet je niet goed waar te beginnen?