Gereedschap

Muurbekleding

Gereedschap

Wanneer je je muren wil bekleden, kan je kiezen tussen verschillende gereedschappen. Steeds vaker gebruiken klussers kant-en-klare lijmen. Deze hebben natuurlijke een hele berg voordelen. Zo zijn ze direct klaar voor gebruik. Verder zijn ze ook niet toxisch. Ook zorgen ze voor een hoog rendement. Ten slotte strijken deze lijmen ook zeer gemakkelijk uit. Bevestig je muurbekleding in een handomdraai!

Ben je meer fan van de traditionele lijmen in poedervorm? Deze zijn uiteraard ook nog steeds beschikbaar.

Volg wel steeds de plaatsingsinstructies van de fabrikant!

Enkele van onze partners

Arte – Clearpro & Perfax

Behang

Niets creëert meer sfeer in jouw interieur dan behangpapier. Ga voor een accentmuur voor een geverfde kamer, of gebruik het als totaaldecoratie. Met behang kan je alle kanten op! Het is makkelijk te plaatsen en goed voor de portemonnee!

a

Overschilderbaar vliesbehang

Deze overschilderbare muurbekleding is erg populair. Overschilderbaar vliesbehang verstevigt niet alleen de muur maar overspant moeiteloos kleine barsten en scheuren. Zo hoef je deze niet op te vullen voordat je begint met verven.

a

Fotobehang & muurposters

Geef je kamer snel en makkelijk een nieuw uiterlijk! Kies je voor een volledige muur of ga je voor een deel van de wand? Alles is mogelijk. Zo is er een groot aanbod aan bestaande foto’s. Maar wat nog leuker is, is een eigen foto of ontwerp veranderen in een prachtige muurposter.

Sierlijsten & ornamenten

Laat je inspireren door een groot assortiment van sierlijsten, rozetten, zuilen, pilaren en plinten. Deze kan je zowel binnen als buiten toepassen. Geef je interieur op een simpele, maar stijlvolle manier een upgrade.

a

Hulp nodig?

Geen probleem!

Op zoek naar nieuwe muurbekleding, maar weet je niet goed waar te beginnen?