Accessoires

Raamdecoratie

Accessoires

Accessoires voor raamdecoratie

Met de juiste raambekleding verhoog je je wooncomfort en kleed je je ramen stijlvol aan. Raamdecoratie kan je ruimtes en de architectuur hiervan versterken. Wanneer je nieuwe raamdecoratie wil ophangen in huis, ga je niet alleen op zoek naar gordijnstof die in je interieur past. Je kan je gordijnen pimpen met een uitgebreide collectie aan accessoires voor raamdecoratie.

Wegbinders en koorden, het zijn stuk voor stuk pareltjes in bijvoorbeeld de Houlès collectie. Maar ook buiten deze collectie worden jouw wegbinders in een geassorteerde stof gemaakt, volledig op maat van jouw interieur en raambekleding. Wij maken alles op maat in ons eigen atelier in Bornem.

Veel keuzes en beslissingen om te maken dus! Heb je hier graag wat hulp bij? Neem dan contact met ons op!

Enkele van onze partners

Houlès

Overgordijnen & voiles

Of je nu op zoek ben naar raamdecoratie voor een landelijke, moderne of klassieke woonst. Door de verscheidenheid aan stoffen bieden wij voor elke woonstijl een passende raamdecoratie.

Vouwgordijnen

Zowel in klassieke, landelijke als in moderne interieurs zorgen vouwgordijnen voor een gezellige en warme look.

Paneelgordijnen

Eindeloos combineren met verschillende stoffen en kleuren in één paneelgordijn. Je bepaalt zelf de breedte en het aantal panelen.

Rolgordijnen

De collecties van transparante, licht doorlatende en verduisterende stoffen geven je interieur een trendy en stijlvolle toets.

Duo-rolgordijnen

Dit verfijnd rolgordijn, met 2 langs elkaar bewegende lagen stof, zorgt voor een ideale raamdecoratie.

Jaloezieën

De elegante lichtregeling en combinatie van kleuren, materialen en lamelbreedten zijn een troef bij deze jaloezieën.

Plissé & duette shades

De ideale decoratie voor ramen met een bijzondere vorm. Veelzijdig in gebruik met lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

Silhouette & facette shades

Kies je voor een subtiele lichtinval overdag of totale privacy ’s avonds. Deze raamdecoratie geeft je de mogelijkheid voor een perfect evenwicht.

a

Hulp nodig?

Geen probleem!

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie, maar weet je niet goed waar te beginnen?