Sierlijsten & Ornamenten

Muurbekleding

Sierlijsten & Ornamenten

Laat je fantasie de vrije loop met tal van wand-, plafond- & vloerprofielen. Het decoratie-element waarmee je zelfs bochten en gebogen muren vorm kan geven. Creëer je eigen sfeer met rijke versieringen of uitgesproken vormgevingsmotieven.

Makkelijk overschilderbaar, eenvoudig te plaatsen en veelal in flexibele uitvoering beschikbaar.

Enkele van onze partners

Orac Decor & NMC

Behang

Niets creëert meer sfeer in jouw interieur dan behangpapier. Ga voor een accentmuur voor een geverfde kamer, of gebruik het als totaaldecoratie. Met behang kan je alle kanten op! Het is makkelijk te plaatsen en goed voor de portemonnee!

a

Overschilderbaar vliesbehang

Deze overschilderbare muurbekleding is erg populair. Overschilderbaar vliesbehang verstevigt niet alleen de muur maar overspant moeiteloos kleine barsten en scheuren. Zo hoef je deze niet op te vullen voordat je begint met verven.

a

Fotobehang & Muurposters

Geef je kamer snel en makkelijk een nieuw uiterlijk! Kies je voor een volledige muur of ga je voor een deel van de wand? Alles is mogelijk. Zo is er een groot aanbod aan bestaande foto’s. Maar wat nog leuker is, is een eigen foto of ontwerp veranderen in een prachtige muurposter.

a

Gereedschap

Voor elke muurbekleding de aangepaste lijm. Zo kan je onder andere kiezen voor de traditionele poederlijm of de nieuwe, reeds gemaakte, behanglijm. The Deco Factory heeft een volledig aanbod aan kwaliteitsvolle behanglijmen.

Hulp nodig?

Geen probleem!

Op zoek naar nieuwe muurbekleding, maar weet je niet goed waar te beginnen?