Jaloezieën

Raamdecoratie

Jaloezieën

Ben je op zoek naar leuke zonwering voor je huis of kantoor, dan zijn jaloezieën misschien wel de perfecte match.

Horizontale jaloezieën

De grote troeven van deze zonwering zijn de elegante lichtregeling en de combinatie van kleuren, materialen en lamelbreedten. Zo zijn ze beschikbaar in maar liefst in vijf breedtes, van 16 tot 70 mm. Met plaatsing ‘in & op de dag’ biedt dit product unieke oplossingen voor ramen van alle afmetingen.

Verticale jaloezieën

De zonwering die de ideale combinatie maakt tussen  functionaliteit en esthetiek, zowel voor je woning als kantoor. Je bepaalt zelf de sfeer door te spelen met het licht. Verder bepaal je ook zelf het zicht naar buiten. Door zijn uitgebreid assortiment aan kleuren en designs is het één van de meest veelzijdige vormen van raamdecoratie. Onze collectie biedt je keuze uit lamellen van stof, pvc of aluminium. De lamellen bestaan in verschillende breedtes. Verder beschikken deze verticale jaloezieën over kindveilige (bedienings)systemen zoals gemotoriseerde aansturing, kettingspanner of koordklem.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën geven het interieur een exclusieve uitstraling. De prachtige houtsoorten zorgen voor een natuurlijk effect, hebben een uniek karakter en geven sfeer aan je woning. Verschillende houtsoorten en lamelbreedten zorgen voor een zeer gevarieerd en uitgebreid assortiment. Bij de fabricatie van deze zonwering maken we voor het merendeel gebruik van hout met het FSC-label.

Alle bovenstaande producten zijn kindvriendelijk.

Enkele van onze partners

Luxaflex & Louverdrape

Overgordijnen & voiles

Of je nu op zoek ben naar raamdecoratie voor een landelijke, moderne of klassieke woonst. Door de verscheidenheid aan stoffen bieden wij voor elke woonstijl een passende raamdecoratie.

Vouwgordijnen

Zowel in klassieke, landelijke als in moderne interieurs zorgen vouwgordijnen voor een gezellige en warme look.

Paneelgordijnen

Eindeloos combineren met verschillende stoffen en kleuren in één paneelgordijn. Je bepaalt zelf de breedte en het aantal panelen.

Rolgordijnen

De collecties van transparante, licht doorlatende en verduisterende stoffen geven je interieur een trendy en stijlvolle toets.

Duo-rolgordijnen

Dit verfijnd rolgordijn, met 2 langs elkaar bewegende lagen stof, zorgt voor een ideale raamdecoratie.

Plissé & duette shades

De ideale decoratie voor ramen met een bijzondere vorm. Veelzijdig in gebruik met lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

Silhouette & facette shades

Kies je voor een subtiele lichtinval overdag of totale privacy ’s avonds. Deze raamdecoratie geeft je de mogelijkheid voor een perfect evenwicht.

Accessoires

Voor elke raambekleding die ‘extra’ afwerking.

Hulp nodig?

Geen probleem!

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie, maar weet je niet goed waar te beginnen?