Geluidswerende wanden

Muurbekleding

Geluidswerende wand in vilt

Onze akoestische wandpanelen van PET-vilt (ook wel PET-felt) zorgen voor een betere akoestiek en geven iedere muur een instant upgrade. PET-vilt is gemaakt van gerecyclde PET-flessen. Een stevig duurzaam materiaal dat geluid als geen ander absorbeert. Met de wandpanelen maak je een duurzaam design statement van jouw wand. Of het nu gaat om een kantoor, restaurant, school, hotel of woonhuis.

PET-vilt wandpanelen zijn sterk, stootvast en voelen toch zacht aan. De wandbekleding is bovendien egaliserend. Zitten er oneffenheden in je muur, zoals scheuren, boorgaten of beschadigingen? Met PET-vilt werk je dit feilloos weg, zonder dat de stukadoor er aan te pas hoeft te komen.

Onze partner

Tacito

Behang

Niets creëert meer sfeer in jouw interieur dan behangpapier. Ga voor een accentmuur voor een geverfde kamer, of gebruik het als totaaldecoratie. Met behang kan je alle kanten op! Het is makkelijk te plaatsen en goed voor de portemonnee!

a

Overschilderbaar vliesbehang

Deze overschilderbare muurbekleding is erg populair. Overschilderbaar vliesbehang verstevigt niet alleen de muur maar overspant moeiteloos kleine barsten en scheuren. Zo hoef je deze niet op te vullen voordat je begint met verven.

Sierlijsten & ornamenten

Laat je inspireren door een groot assortiment van sierlijsten, rozetten, zuilen, pilaren en plinten. Deze kan je zowel binnen als buiten toepassen. Geef je interieur op een simpele, maar stijlvolle manier een upgrade.

a

Gereedschap

Voor elke muurbekleding de aangepaste lijm. Zo kan je onder andere kiezen voor de traditionele poederlijm of de nieuwe, reeds gemaakte, behanglijm. The Deco Factory heeft een volledig aanbod aan kwaliteitsvolle behanglijmen.

Hulp nodig?

Geen probleem!

Op zoek naar nieuwe muurbekleding, maar weet je niet goed waar te beginnen?