Silhouette & Facette shades

Raamdecoratie

Silhouette & Facette shades

Silhouette Shades

Een lichtregulerend systeem, waarbij je eindeloos sfeer kan creëren door het draaien van de stoffen lamellen die zich tussen 2 lagen stof bevinden. Geef je woning die subtiele luchtigheid.

Deze  Silhouette® Shades beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals een gemotoriseerde aansturing, UltraLift™, PowerRise® en koordspanner.

 

Facette Shades

Kies je voor een subtiele lichtinval overdag of totale privacy ’s avonds, deze raamdecoratie geeft je de mogelijkheid voor een perfect evenwicht.

Doorschijnende en ondoorschijnende delen laat je over elkaar schuiven met een eindeloze ketting. Door de verschillende kleurstellingen sluit deze raamdecoratie aan op de nieuwste trends.

Deze  Facette® Shades beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals een gemotoriseerde aansturing, UltraLift™, PowerRise® en koordspanner.

Eén van onze partners

Luxaflex

Overgordijnen & Voiles

Of je nu op zoek ben naar raamdecoratie voor een landelijke, moderne of klassieke woonst. Door de verscheidenheid aan stoffen bieden wij voor elke woonstijl een passende raamdecoratie.

Vouwgordijnen

Zowel in klassieke, landelijke als in moderne interieurs zorgen vouwgordijnen voor een gezellige en warme look.

Paneelgordijnen

Eindeloos combineren met verschillende stoffen en kleuren in één paneelgordijn. Je bepaalt zelf de breedte en het aantal panelen.

Rolgordijnen

De collecties van transparante, licht doorlatende en verduisterende stoffen geven je interieur een trendy en stijlvolle toets.

Duo-rolgordijnen

Dit verfijnd rolgordijn, met 2 langs elkaar bewegende lagen stof, zorgt voor een ideale raamdecoratie.

Jaloezieën

De elegante lichtregeling en combinatie van kleuren, materialen en lamelbreedten zijn een troef bij deze jaloezieën.

Plissé & Duette shades

De ideale decoratie voor ramen met een bijzondere vorm. Veelzijdig in gebruik met lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

Accessoires

Voor elke raambekleding die ‘extra’ afwerking.

Hulp nodig?

Geen probleem!

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie, maar weet je niet goed waar te beginnen?