COREtec

Vloerbekleding

COREtec

COREtec vloerbekleding is een winnaar op alle vlakken. Buiten zijn eenvoudige plaatsing hoeft er ook geen rekening gehouden te worden met uitzetvoegen. Je kan een COREtec vloer direct plaatsen op een bestaande vloer, zowel op bijvoorbeeld keramische tegels, parket/laminaat of chape. Het is een harde vloerbekleding die is samengesteld uit PVC, kalk, gerecycleerd hout en bamboe. COREtec is steeds een duurzame keuze.

Enkele van de troeven van deze vloerbekleding zijn de eenvoudige plaatsing en reiniging. De vloer is 100% watervast en kan dus makkelijk met water schoongemaakt worden. Daarbovenop is hij ook extreem stabiel. De vloer heeft een hoge krasweerstand. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om schuivende stoelpoten of spelende kinderen. Verder is hij akoestisch dempend. Wil je graag vloer die rust biedt in huis, kies dan voor COREtec.

Topfloor begeleidt je, indien gewenst, van A tot Z in dit proces. Dit kan starten bij een interieuradvies aan huis, waarbij onze interieuradviseurs bekijken wat de mogelijkheden zijn binnen jouw ruimte. Zij doen een voorstel, waarna jij bepaalt of je het advies van onze experten opvolgt. Na de bestelling komt een team van vakmannen langs om jouw vloer te transformeren. Wij zorgen voor een vlot proces met een prachtig eindresultaat.

Parket

Deze houten vloer, passend bij elke stijl en interieur, garandeert je vele jaren van genot en kwaliteit.

Tapijten

Je interieur vraagt soms die extra ‘touch’, waardoor je die intense warmte en gezelligheid bekomt.

Vast tapijt

Met deze vloerbekleding breng je sfeer, comfort en luxe in je interieur. Steeds beschikbaar in natuurlijke en synthetische vezels.

a

Laminaat

Makkelijk in onderhoud, eenvoudige plaatsing en een slijtvaste deklaag zorgen er voor dat deze vloerbekleding uitermate gebruiksvriendelijk is.

LVT Vinylstroken

Personaliseer jouw vloer door in het legpatroon naar eigen wens te variëren. Zowel in installatie als ontwerp is deze PVC vloerbekleding uitermate flexibel.

Marmoleum

Deze duurzame en krachtige vloerbekleding bestaat uit natuurlijke materialen. Marmoleum staat voor een gezond, betrouwbaar en duurzaam product.

Vinyl

Eenvoudige en praktische vloerinnovaties voor de vloer van morgen. Makkelijk in onderhoud en comfortabel in geluid.

Hulp nodig?

Geen probleem!

Op zoek naar nieuwe vloerbekleding, maar weet je niet goed waar te beginnen?