Vast tapijt

Vloerbekleding

Vast tapijt

Door het groot aanbod aan vloerbekleding is tapijt wat op de achtergrond geraakt. Maar dankzij de nieuwe technieken, zoals het vasthouden van fijne stofdeeltjes waardoor de luchtkwaliteit binnen beter wordt, zit dit product terug in de lift.

Tal van eigenschappen waaronder het warmte-isolerend en geluiddempend effect zorgen dan weer voor een mensvriendelijke  leef- werkomgeving. Met deze vloerbekleding breng je sfeer, comfort en luxe in jouw interieur.

Steeds beschikbaar in natuurlijke en synthetische vezels en uitermate geschikt voor het bekleden van traptreden. Ook verkrijgbaar in tapijt op maat, afgeboord met lint, katoen boord of gefestonneerd.

Enkele van onze partners

Desso, Creatuft, Tasibel & Jab

Parket

Deze houten vloer, passend bij elke stijl en interieur, garandeert je vele jaren van genot en kwaliteit.

Tapijten

Je interieur vraagt soms die extra ‘touch’, waardoor je die intense warmte en gezelligheid bekomt.

a

Laminaat

Makkelijk in onderhoud, eenvoudige plaatsing en een slijtvaste deklaag zorgen er voor dat deze vloerbekleding uitermate gebruiksvriendelijk is.

LVT Vinylstroken

Personaliseer jouw vloer door in het legpatroon naar eigen wens te variëren. Zowel in installatie als ontwerp is deze PVC vloerbekleding uitermate flexibel.

COREtec

Staat voor een vernieuwing in de LVT vloerbekleding en is een goed alternatief voor laminaat.

Marmoleum

Deze duurzame en krachtige vloerbekleding bestaat uit natuurlijke materialen. Marmoleum staat voor een gezond, betrouwbaar en duurzaam product.

Vinyl

Eenvoudige en praktische vloerinnovaties voor de vloer van morgen. Makkelijk in onderhoud en comfortabel in geluid.

Hulp nodig?

Geen probleem!

Op zoek naar nieuwe vloerbekleding, maar weet je niet goed waar te beginnen?