Marmoleum

Vloerbekleding

Marmoleum

Wil je de natuur in huis halen, dan maak je met Marmoleum de juiste keuze. Dit is een CO2 neutraal geproduceerde vloer. Daardoor is hij niet alleen mooi voor binnen, maar ook voor buiten. De basis van de vloer is gezond en duurzaam.

Marmoleum bestaat voor 97% uit natuurlijke materialen. 72% van deze materialen zijn snel herwinbaar en 43% bestaat uit gerecycleerd materiaal. Zo zitten er onder andere jute en vlas in de vloer. Dit zijn jaargewassen die geoogst worden. Verder zit er houtmeel in de vloer, wat een afvalproduct is uit de houtindustrie, afkomstig uit Europese productiebossen. Ten slotte kan je ook kalksteen en hars in de vloer terugvinden. Deze simpele en natuurlijke ingrediënten vormen de basis van het linoleum.

 

Is je vloer na 30 jaar aan vervanging toe? Omdat het marmoleum afbreekbaar is kan het worden vermalen en vervoerd. Bij de verbranding levert het een hoge calorische waarde op en produceert meer thermische energie dan die tijdens de productie wordt verbruikt. Zo is de cirkel rond.

Deze natuurlijke schoonheid voelt zich overal thuis, zowel in een landelijk als in een hypermodern interieur. Er zijn verschillende kleuren en diktes beschikbaar. Kortom, Marmoleum staat voor een gezond, betrouwbaar en duurzaam product.

Onze partner

Marmoleum

Parket

Deze houten vloer, passend bij elke stijl en interieur, garandeert je vele jaren van genot en kwaliteit.

Tapijten

Je interieur vraagt soms die extra ‘touch’, waardoor je die intense warmte en gezelligheid bekomt.

Vast tapijt

Met deze vloerbekleding breng je sfeer, comfort en luxe in je interieur. Steeds beschikbaar in natuurlijke en synthetische vezels.

a

Laminaat

Makkelijk in onderhoud, eenvoudige plaatsing en een slijtvaste deklaag zorgen er voor dat deze vloerbekleding uitermate gebruiksvriendelijk is.

LVT Vinylstroken

Personaliseer jouw vloer door in het legpatroon naar eigen wens te variëren. Zowel in installatie als ontwerp is deze PVC vloerbekleding uitermate flexibel.

COREtec

Staat voor een vernieuwing in de LVT vloerbekleding en is een goed alternatief voor laminaat.

Vinyl

Eenvoudige en praktische vloerinnovaties voor de vloer van morgen. Makkelijk in onderhoud en comfortabel in geluid.

Hulp nodig?

Geen probleem!

Op zoek naar nieuwe vloerbekleding, maar weet je niet goed waar te beginnen?