LVT vinylstroken

Vloerbekleding

LVT vinylstroken

De flexibiliteit van LVT – vinylstroken in zowel ontwerp als installatie is enorm. Met deze PVC vloerbekleding kan je variëren in je legpatroon of dessins en kleuren combineren. Zo creëer je jouw persoonlijke vloer. Elke plank of tegel heeft een uniek, natuurlijk en mat reliëf waardoor ze lijken op echte houten of stenen vloeren.

Door de verschillende slijtlagen zijn deze stroken ideaal voor elke ruimte in huis. Zelfs de keuze van plaatsing bepaal je zelf; een click-systeem, zelfklevend  of om te lijmen.

Buiten zijn eenvoudige plaatsing hoeft er ook geen rekening gehouden te worden met uitzetvoegen. Directe plaatsing op bestaande vloeren kan, waaronder keramische tegels, parket/laminaat of chape. Deze harde vloerbekleding is samengesteld uit PVC, kalk, gerecycleerd hout en bamboe.

Een van zijn troeven is de extreme stabiliteit. Deze vloer is eenvoudig te plaatsen en te reinigen. Verder is hij ook 100% watervast en heeft hij een hoge krasweerstand. Tenslotte is de vloer ook akoestisch dempend. What’s not to love?

Enkele van onze partners

Mflor & Forbo

Parket

Deze houten vloer, passend bij elke stijl en interieur, garandeert je vele jaren van genot en kwaliteit.

Tapijten

Je interieur vraagt soms die extra ‘touch’, waardoor je die intense warmte en gezelligheid bekomt.

Vast tapijt

Met deze vloerbekleding breng je sfeer, comfort en luxe in je interieur. Steeds beschikbaar in natuurlijke en synthetische vezels.

a

Laminaat

Makkelijk in onderhoud, eenvoudige plaatsing en een slijtvaste deklaag zorgen er voor dat deze vloerbekleding uitermate gebruiksvriendelijk is.

COREtec

Staat voor een vernieuwing in de LVT vloerbekleding en is een goed alternatief voor laminaat.

Marmoleum

Deze duurzame en krachtige vloerbekleding bestaat uit natuurlijke materialen. Marmoleum staat voor een gezond, betrouwbaar en duurzaam product.

Vinyl

Eenvoudige en praktische vloerinnovaties voor de vloer van morgen. Makkelijk in onderhoud en comfortabel in geluid.

Hulp nodig?

Geen probleem!

Op zoek naar nieuwe vloerbekleding, maar weet je niet goed waar te beginnen?