Behang

Muurbekleding

Behang

Behang als accent gecombineerd met verf of als totaal decoratie, niets creëert meer sfeer in jouw interieur! Landelijk, modern, klassiek of gewoon een leuke muursticker, het aanbod is vrijwel onbeperkt.

Het kan een hele klus worden om de juiste combinatie te maken uit verschillende motieven en kleuren. Maar dankzij het professioneel advies van ons verkoopteam wordt deze opdracht al een stuk aangenamer. In onze winkels in Bornem, Dendermonde en Schoten hebben we een uitgebreide collectie behangboeken. Zo zie je onmiddellijk de correcte kleuren en voel je de kwaliteit van het behang.

Weet je niet welke kleuren je het best kan combineren? Of heb je nog helemaal geen idee welk kleurenpalet je aanspreekt? Ons team helpt je graag met het maken van de juiste keuzes. Ook met technische vragen mag je ons op ieder moment overvallen. Of het nu gaat om scheurtjes in de muur verdoezelen of oud behangpapier verwijderen. Wij helpen je graag op weg.

Ben je een beginner en kan je wat extra tips en advies gebruiken? We geven je graag een duwtje in de juiste richting. Verder kan je ook beroep doen op ons interieuradvies @ home.

Enkele van onze partners

Arte-international, Hookedonwalls, Khroma, Casadeco, Eijffinger, Applepiedesign & Casamance

a

Overschilderbaar vliesbehang

Deze overschilderbare muurbekleding is erg populair. Overschilderbaar vliesbehang verstevigt niet alleen de muur maar overspant moeiteloos kleine barsten en scheuren. Zo hoef je deze niet op te vullen voordat je begint met verven.

a

Fotobehang & muurposters

Geef je kamer snel en makkelijk een nieuw uiterlijk! Kies je voor een volledige muur of ga je voor een deel van de wand? Alles is mogelijk. Zo is er een groot aanbod aan bestaande foto’s. Maar wat nog leuker is, is een eigen foto of ontwerp veranderen in een prachtige muurposter.

a

Sierlijsten & ornamenten

Laat je inspireren door een groot assortiment van sierlijsten, rozetten, zuilen, pilaren en plinten. Deze kan je zowel binnen als buiten toepassen. Geef je interieur op een simpele, maar stijlvolle manier een upgrade.

a

Gereedschap

Voor elke muurbekleding de aangepaste lijm. Zo kan je onder andere kiezen voor de traditionele poederlijm of de nieuwe, reeds gemaakte, behanglijm. The Deco Factory heeft een volledig aanbod aan kwaliteitsvolle behanglijmen.

Hulp nodig?

Geen probleem!

Op zoek naar nieuwe muurbekleding, maar weet je niet goed waar te beginnen?