Duo-rolgordijnen

Raamdecoratie

Duo-rolgordijnen

Duo-rolgordijnen zijn uniek in de wereld van zonwering. Het is een verfijnd rolgordijn dat zorgt voor de ideale raamdecoratie. Wil je graag stijl en sfeer in huis brengen, dan is dit een uitstekende keuze. Bij deze raamdecoratie wisselen transparante en volle banen textiel elkaar af.  Zo kan je spelen met licht en duisternis om oneindig veel lichtinvallen te creëren in je woning.

Een duo-rolgordijn bestaat uit twee lagen stof die over elkaar heen bewegen. De ene stofbaan is transparant, de andere niet. Deze kan je verschuiven door simpelweg aan het touwtje te trekken. Zo bepaal je zelf de lichtinval en privacy. Of je nu licht wil binnenlaten of de kamer wil verduisteren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Duo-rolgordijnen zijn gemakkelijk in gebruik en passen in elk interieur.

Onze duo-rolgordijnen beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals gemotoriseerde aansturing, slingerstangbediening en een kettingspanner.

Wij beschikken over een ruime waaier aan kleuren, stoffen en motieven. Kies voor een dikkere stof voor meer privacy en verduistering. Of een doorzichtige stof waarmee je nog makkelijk kan zien wat er buiten gebeurt. Alle gordijnen kunnen op maat gemaakt worden. Ontdek alle opties in de winkel.

Enkele van onze partners

Luxaflex (Twist Rolgordijnen) & Louverdrape (Dubbele Rolgordijnen)

Overgordijnen & voiles

Of je nu op zoek ben naar raamdecoratie voor een landelijke, moderne of klassieke woonst. Door de verscheidenheid aan stoffen bieden wij voor elke woonstijl een passende raamdecoratie.

Vouwgordijnen

Zowel in klassieke, landelijke als in moderne interieurs zorgen vouwgordijnen voor een gezellige en warme look.

Paneelgordijnen

Eindeloos combineren met verschillende stoffen en kleuren in één paneelgordijn. Je bepaalt zelf de breedte en het aantal panelen.

Rolgordijnen

De collecties van transparante, licht doorlatende en verduisterende stoffen geven je interieur een trendy en stijlvolle toets.

Jaloezieën

De elegante lichtregeling en combinatie van kleuren, materialen en lamelbreedten zijn een troef bij deze jaloezieën.

Plissé & duette shades

De ideale decoratie voor ramen met een bijzondere vorm. Veelzijdig in gebruik met lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

Silhouette & facette shades

Kies je voor een subtiele lichtinval overdag of totale privacy ’s avonds. Deze raamdecoratie geeft je de mogelijkheid voor een perfect evenwicht.

Ophangsystemen

Romantisch, strak, landelijk of stoer, een enorme keuze uit diverse fijne, mooie materialen en systemen.

Hulp nodig?

Geen probleem!

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie, maar weet je niet goed waar te beginnen?