Fotobehang & Muurposters

Muurbekleding

Fotobehang & Muurposters

Geef je kamer snel en makkelijk een nieuw uiterlijk met fotobehang of een muurposter. Kies voor een volledige muur of ga voor een deel van de wand. Van bestaande foto’s tot eigen ontwerpen, alles is mogelijk! En dit telkens op vliesbehang van hoge kwaliteit.

Enkele van onze partners

Mr Perswall, Komar & Applepie Design

Behang

Niets creëert meer sfeer in jouw interieur dan behangpapier. Ga voor een accentmuur voor een geverfde kamer, of gebruik het als totaaldecoratie. Met behang kan je alle kanten op! Het is makkelijk te plaatsen en goed voor de portemonnee!

a

Overschilderbaar vliesbehang

Deze overschilderbare muurbekleding is erg populair. Overschilderbaar vliesbehang verstevigt niet alleen de muur maar overspant moeiteloos kleine barsten en scheuren. Zo hoef je deze niet op te vullen voordat je begint met verven.

Sierlijsten & ornamenten

Laat je inspireren door een groot assortiment van sierlijsten, rozetten, zuilen, pilaren en plinten. Deze kan je zowel binnen als buiten toepassen. Geef je interieur op een simpele, maar stijlvolle manier een upgrade.

a

Gereedschap

Voor elke muurbekleding de aangepaste lijm. Zo kan je onder andere kiezen voor de traditionele poederlijm of de nieuwe, reeds gemaakte, behanglijm. The Deco Factory heeft een volledig aanbod aan kwaliteitsvolle behanglijmen.

a

Hulp nodig?

Geen probleem!

Op zoek naar nieuwe muurbekleding, maar weet je niet goed waar te beginnen?