Rolgordijnen

Raamdecoratie

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn nog steeds de meest vertrouwde raamdecoratie. De collecties van transparante, licht doorlatende en verduisterende stoffen geven je interieur een trendy en stijlvolle toets.

Personaliseer je rolgordijn met tal van decoratieve accenten zoals bijzondere stoffen en stiksels, mooie trendkleuren of  hippe accessoires. Mooi en praktisch zowel voor kleine als grote ramen. Deze Rolgordijnen beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals gemotoriseerde aansturing, slingerstangbediening en kettingspanner.

Als Luxaflex Inspiration Dealer zorgen wij voor een persoonlijke en professionele begeleiding en een vakkundige plaatsing

Enkele van onze partners

Luxaflex, Louverdrape & Diaz

Overgordijnen & voiles

Of je nu op zoek ben naar raamdecoratie voor een landelijke, moderne of klassieke woonst. Door de verscheidenheid aan stoffen bieden wij voor elke woonstijl een passende raamdecoratie.

Vouwgordijnen

Zowel in klassieke, landelijke als in moderne interieurs zorgen vouwgordijnen voor een gezellige en warme look.

Paneelgordijnen

Eindeloos combineren met verschillende stoffen en kleuren in één paneelgordijn. Je bepaalt zelf de breedte en het aantal panelen.

Duo-rolgordijnen

Dit verfijnd rolgordijn, met 2 langs elkaar bewegende lagen stof, zorgt voor een ideale raamdecoratie.

Jaloezieën

De elegante lichtregeling en combinatie van kleuren, materialen en lamelbreedten zijn een troef bij deze jaloezieën.

Plissé & duette shades

De ideale decoratie voor ramen met een bijzondere vorm. Veelzijdig in gebruik met lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

Silhouette & facette shades

Kies je voor een subtiele lichtinval overdag of totale privacy ’s avonds. Deze raamdecoratie geeft je de mogelijkheid voor een perfect evenwicht.

Accessoires

Voor elke raambekleding die ‘extra’ afwerking.

Hulp nodig?

Geen probleem!

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie, maar weet je niet goed waar te beginnen?