Laminaat

Vloerbekleding

Laminaat

Vloeren in laminaat zijn erg veelzijdig en kunnen in het hele huis gebruikt worden. Ze zijn beschikbaar in verschillende stijlen, van klassiek tot trendy. Laminaat vloeren hebben na tal van jaren hun degelijkheid meer dan bewezen. Om te beginnen is het makkelijk in onderhoud. Door het kliksysteem is de plaatsing eenvoudig te doen door elke doe-het-zelver. Verder kan je altijd rekenen op onze ervaren werkmannen voor de installatie van jouw vloer. Bovendien zorgt de slijtvaste deklaag uit melamine hars ervoor dat deze vloerbekleding op en top gebruiksvriendelijk blijft.

De solide verbindingen garanderen maatvastheid en stabiliteit. Dat zorgt voor een duurzaam resultaat. Daarnaast kan laminaat boven traditionele vloerverwarming geplaatst worden. Dit resulteert in een maximum aan comfort. Door het gedetailleerd dessin en de oppervlaktestructuur krijg je een buitengewoon natuurlijke hout- of tegeltekening. Zo vind je steeds de perfecte vloer voor jouw interieur.

 

Onderhoud

Laminaatvloer is ideaal voor o.a. de living of de kinderkamer. In tegenstelling tot meer delicate vloeren in hardhout of natuursteen, is laminaat minder gevoelig voor beschadigingen. Qua onderhoud volstaat het om de stofzuigen en te dweilen met een licht vochtige doek. Ten slotte verspilt niemand graag tijd aan langdurige schoonmaakbehandelingen!

Eén van onze partners

Parador

Parket

Deze houten vloer, passend bij elke stijl en interieur, garandeert je vele jaren van genot en kwaliteit.

Tapijten

Je interieur vraagt soms die extra ‘touch’, waardoor je die intense warmte en gezelligheid bekomt.

Vast tapijt

Met deze vloerbekleding breng je sfeer, comfort en luxe in je interieur. Steeds beschikbaar in natuurlijke en synthetische vezels.

LVT Vinylstroken

Personaliseer jouw vloer door in het legpatroon naar eigen wens te variëren. Zowel in installatie als ontwerp is deze PVC vloerbekleding uitermate flexibel.

COREtec

Staat voor een vernieuwing in de LVT vloerbekleding en is een goed alternatief voor laminaat.

Marmoleum

Deze duurzame en krachtige vloerbekleding bestaat uit natuurlijke materialen. Marmoleum staat voor een gezond, betrouwbaar en duurzaam product.

Vinyl

Eenvoudige en praktische vloerinnovaties voor de vloer van morgen. Makkelijk in onderhoud en comfortabel in geluid.

a

Hulp nodig?

Geen probleem!

Op zoek naar nieuwe vloerbekleding, maar weet je niet goed waar te beginnen?