Parket

Vloerbekleding

Parket

Welke vloerbekleding geeft zo’n natuurlijke uitstraling als parket? Deze houten vloer, passend bij elke stijl en interieur garandeert je vele jaren van genot en kwaliteit.

Een veelzijdig en hoogwaardig gamma aan massieve en meerlagige parket vloeren (bestaande uit een toplaag tot 4 mm in massief hout, een massieve vuren-spar-middenlaag en een gefineerde onderkant die toedragen aan de vormvastheid) zorgen voor een eigentijdse look en stralen karakter en elegantie uit. Naargelang de stijl en toepassing kan je parket op verschillende wijzen afgewerkt worden, met vernis (mat of glanzend), oliën, boenwas,…..

Ook bij het productieproces van deze houten vloeren werd de grootst mogelijke zorg besteed. Alle houtsoorten worden zorgvuldig gecontroleerd en geselecteerd om zeker te zijn van hun ecologische herkomst.

Enkele van onze partners

Dilengo & Yepp

a

Parket

Deze houten vloer, passend bij elke stijl en interieur, garandeert je vele jaren van genot en kwaliteit.

Tapijten

Je interieur vraagt soms die extra ‘touch’, waardoor je die intense warmte en gezelligheid bekomt.

Vast tapijt

Met deze vloerbekleding breng je sfeer, comfort en luxe in je interieur. Steeds beschikbaar in natuurlijke en synthetische vezels.

a

Laminaat

Makkelijk in onderhoud, eenvoudige plaatsing en een slijtvaste deklaag zorgen er voor dat deze vloerbekleding uitermate gebruiksvriendelijk is.

LVT Vinylstroken

Personaliseer jouw vloer door in het legpatroon naar eigen wens te variëren. Zowel in installatie als ontwerp is deze PVC vloerbekleding uitermate flexibel.

COREtec

Staat voor een vernieuwing in de LVT vloerbekleding en is een goed alternatief voor laminaat.

Marmoleum

Deze duurzame en krachtige vloerbekleding bestaat uit natuurlijke materialen. Marmoleum staat voor een gezond, betrouwbaar en duurzaam product.

Vinyl

Eenvoudige en praktische vloerinnovaties voor de vloer van morgen. Makkelijk in onderhoud en comfortabel in geluid.

a

Hulp nodig?

Geen probleem!

Op zoek naar nieuwe vloerbekleding, maar weet je niet goed waar te beginnen?