Kussens & Plaids

Decoratie

Kussens & Plaids

Kussens en plaids hebben hun eigen stijl en uitstraling. Kan je woonkamer wel een boost gebruiken? Dan kan je voor een mini-make over zorgen met enkele kussens en plaids. Een paar nieuwe sierkussens in je zetel en een mooie plaid erbij en je woonkamer krijgt een heel ander uitzicht.

 

Kussens

Met enkele kussens maak je het al veel gezelliger. Bij The Deco Facory vind je een ruim assortiment aan kussens in verschillende stijlen. Zoek de juiste kleur, integreer het in je interieur en voila, al meteen een andere sfeer. Combineer kleine met grotere kussens voor een leuk effect.

 

Plaids

Niets zo gezellig als ‘s avonds in de zetel lekker wegkruipen onder een zachte plaid, omringd door heerlijk geurende kaarsen. Zowel in onze winkel in Bornem als in die van Dendermonde hebben we een ruim assortiment aan fijne plaids. Ook deze plaids zijn steeds verkrijgbaar in de laatste trendkleuren. Heb je je interieur aangepast, maar kan je zitbank nog wel even mee? Pimp deze dan met een plaid. Zo krijgt hij, zonder veel moeite, een hele nieuwe look!

Verdeco

Verdeco verzorgt al je op maat gemaakte raamdecoratie en kussens. Zowel onze kussens, vouw-, paneel-, als overgordijnen worden met erg veel passie in eigen atelier vervaardigd. We beschikken ook over een uitgebreid gamma aan stoffen die verkrijgbaar zijn in een zeer brede kleurenwaaier. Met Verdeco haal je op een simpele en budgetvriendelijke manier méér uit je interieur. Ook voor de nieuwste trends kan je steeds bij ons terecht. Vind je onze stoffen mooi en wil je kussens die een perfecte match vormen met je gordijnen? Bij Verdeco kan dat! Kies je eigen stoffen, kleuren en combinaties, wij zorgen voor de rest.
TIP! Integreer een subtiel kleuraccentje in je interieur. Het zorgt voor een extra frisse toets in de kamer!

Kaarsen

De sfeerbrenger bij uitstek aan tafel of de stijlvolle toets in je woning. Niets zo gezellig als een kaars in huis. Niet enkel voor sfeer maar ook voor een zalige geur!

Deco

Je interieur is pas echt compleet met de juiste woonaccessoires. Enkele goed gekozen elementen kunnen een kamer helemaal veranderen.

Hulp nodig?

Geen probleem!

Op zoek naar nieuwe decoratie, maar weet je niet goed waar te beginnen?