Kleur & Sfeer

Verf

Kleur & Sfeer

Kleur en sfeer, ze zijn onlosmakelijk verbonden. Verf neemt nog steeds een belangrijke plaats in bij het inrichten van ons interieur. De kleur van je muren heeft een positieve invloed op de sfeer en je gemoedstoestand.

Je kan je laten leiden door verschillende trends. Warme kleuren zorgen voor rust, heldere kleuren geven kracht en energie, intense kleuren brengen moderniteit en charisma. Voor welke vibe kies jij? Stijlvol, ingetogen of extravagant, laat je door ons inspireren, adviseren en begeleiden. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor een interieuradvies at home voor doelgerichte tips specifiek voor jouw woning. Wie weet ontdekt je wel een nieuwe combinatie van kleuren die van jou huis een echte thuis maakt.

 

SIGMA

Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.

Je kan onze Sigma muur bezoeken in onze winkel in Bornem.

Een van onze partners

SIGMA

a

Schilderbenodigdheden

Mooi werk start met het aangepast materiaal. Vind alles wat je nodig hebt om met je verfklus te starten hier!

Hulp nodig?

Geen probleem!

Op zoek naar een nieuw kleurtje voor op de muur, maar weet je niet goed waar te beginnen?