Interieuradvies @ Home

Reken op ons interieuradvies at home voor een restyling van jouw thuis.

Interieuradvies at home is de oplossing voor elke twijfelaar. Want een interieur waar je je goed in voelt is belangrijk in het leven. Overal om je heen vind je leuke ideetjes, perfecte interieurs en handige tips. Maar hoe krijg je dat allemaal voor elkaar in je eigen woning?

Om een juiste match te vinden komen we graag bij jou aan huis om de ruimte als geheel te bekijken. We vertalen je wensen naar een concreet advies,
waarbij we rekening houden met bestaande elementen, meubels, lichtinval en de functie van de ruimte. Want kleine ingrepen kunnen een wereld van verschil maken!

The Deco Factory heeft een team van professionele interieurexperten met jaren ervaring in huis. Zij vinden de juiste oplossing voor jouw woning
binnen het ruime aanbod producten die je bij The Deco Factory kan vinden. Of je nu op zoek bent naar nieuwe raamdecoratie, vloer of inrichting,
onze experten staan klaar om je advies op maat te geven.

 

INTERIEURADVIES AT HOME MET 100% CASH-BACK*

Een advies aan huis kost €90. Hiervoor krijg je 1 uur advies. (€60 euro per extra uur, af te rekenen aan €30 per extra halfuur). Het verslag van het advies kan je na enkele dagen ophalen in de winkel. Binnen deze tijdsmarge kunnen we, afhankelijk van jouw wensen, 2 à 3 ruimtes volledig aanpakken.
Bijvoorbeeld de inkomhal en leefruimte met open keuken voorzien van kleuraccenten. Ook kunnen we 3 slaapkamers voorzien van kleur en gordijnen. Verder kunnen we in de living behang kiezen voor een accentmuur, bijpassende kleuraccenten, een tapijt en specifieke raambekleding.
Bij een minimumbesteding van €500 in één van onze winkels zal dit bedrag in vermindering worden gebracht. (Met uitzondering van eventuele extra aangevraagde uren advies.)

Wens je hierna nog meer advies? Dat kan! Je maakt na afloop van het gesprek een vervolgafspraak met de interieurexpert en bespreekt samen hoe je verdergaat met het interieuradvies.

Om een afspraak te maken, vul het contactformulier onderaan in of stuur een mailtje naar info@thedecofactory.be.

Veel woonplezier gewenst!

 

*vanaf €250