Overgordijnen & voiles

Raamdecoratie

Overgordijnen & voiles

Wij bieden voor elke woonstijl de passende raamdecoratie aan. Of je woning nu landelijk, modern of klassiek is, er is voor elke stijl een gordijnstof te vinden. Combineer je overgordijnen al dan niet met een voile.

Bepaal de lichtinval per raam en ruimte door te kiezen voor transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Voering en verduistering van je gordijnen houden het licht uit de kamer. Zo zorgen ze voor een optimale bescherming tegen het zonlicht. Gewatteerde stoffen zorgen dan weer voor meer volume en werken ook geluiddempend.

Dankzij ons eigen atelier in Bornem kies je uit verschillende manieren van afwerking. Ga je voor een enkele of dubbele plooi, een wave plooi of liever toch nog een andere? Er zijn enorm veel mogelijkheden. Verder zijn de gordijnen ook verkrijgbaar met ringen in bijvoorbeeld aluminium- of koperkleur.

Enkele van onze partners

Kendix, Zimmer-rohde, Chivasso, Jab, Verdeco, Diaz Sunprotection, Luxaflex & Ursidi

Vouwgordijnen

Zowel in klassieke, landelijke als in moderne interieurs zorgen vouwgordijnen voor een gezellige en warme look.

Paneelgordijnen

Eindeloos combineren met verschillende stoffen en kleuren in één paneelgordijn. Je bepaalt zelf de breedte en het aantal panelen.

Rolgordijnen

De collecties van transparante, licht doorlatende en verduisterende stoffen geven je interieur een trendy en stijlvolle toets.

Duo-rolgordijnen

Dit verfijnd rolgordijn, met 2 langs elkaar bewegende lagen stof, zorgt voor een ideale raamdecoratie.

Jaloezieën

De elegante lichtregeling en combinatie van kleuren, materialen en lamelbreedten zijn een troef bij deze jaloezieën.

Plissé- en duetteshades

De ideale decoratie voor ramen met een bijzondere vorm. Veelzijdig in gebruik met lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

Silhouette- en facetteshades

Kies je voor een subtiele lichtinval overdag of totale privacy ’s avonds. Deze raamdecoratie geeft je de mogelijkheid voor een perfect evenwicht.

Ophangsystemen

Romantisch, strak, landelijk of stoer, een enorme keuze uit diverse fijne, mooie materialen en systemen.

Hulp nodig?

Geen probleem!

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie, maar weet je niet goed waar te beginnen?